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Taxation Determination 

TD 93/D94 

 

Notice of Withdrawal 
 

Draft Taxation Determination 
Income tax:  are lease payments allowable as a 
deduction under subsection 51(1) of the Income Tax 
Assessment Act 1936 where a previously owned asset 
is traded-in on the newly leased asset? 
 

Draft Taxation Determination TD 93/D94 is withdrawn with effect from today. 

 

1. The draft Taxation Determination deals with deductibility of lease payments under 
former subsection 51(1) of the Income Tax Assessment Act 1936 where the previously 
owned asset is traded-in on the newly leased asset. 

2. The contents of the draft Taxation Determination have been incorporated into draft 
Taxation Ruling TR 95/D28, which was finalised by Taxation Ruling TR 98/15 on 
30 September 1998. 

 

 

Commissioner of Taxation 
7 August 2013 
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