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Goods and Services Tax Advice 

GSTA TPP 029 

 

Notice of Withdrawal 
 

Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  what amount should appear 
in a tax invoice that relates to a contract subject to a 
retention? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 029 is withdrawn with effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice dealt with the amount that should appear in a 
tax invoice that related to a contract subject to a retention. 

2. The content of this GSTA TPP is covered by paragraphs 49 and 50 of Goods and 
Services Tax Ruling GSTR 2000/17. 
 

 

Commissioner of Taxation 
30 March 2011 
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