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Notice of Withdrawal 
Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  are tax invoices 
required to show the legal name of the 
supplier? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 030 is withdrawn with 
effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice provided that the name 
of the supplier or recipient shown on the tax invoice could be its legal 
name or the business or trading name. 

2. The subject of this GSTA TPP is covered by paragraphs 21 to 
27 of Goods and Services Tax Ruling GSTR 2013/1 in accordance 
with amendments made to the A New Tax System (Goods and 
Services Tax) Act 1999 which address the identity requirement for tax 
invoices. The name requirement for tax invoices is no longer 
applicable as Regulation 29-70 of the A New Tax System (Goods and 
Services Tax) Regulations 1999 has been repealed. 
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