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Goods and Services Tax Advice 

GSTA TPP 039 

 

Notice of Withdrawal 
 

Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  do expenses incurred by an 
agent on behalf of the principal fall under 
subsection 153-60(2) of the A New Tax System (Goods 
and Services Tax) Act 1999 (GST Act)? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 039 is withdrawn with effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice dealt with expenses incurred by an agent on 
behalf of the principal fall under subsection 153-60(2) of the GST Act. 
2. This advice is withdrawn from 1 July 2010. The content of this GSTA TPP is 
covered by paragraph 74A of Goods and Services Tax Ruling GSTR 2000/37. 
 

 

Commissioner of Taxation 
1 July 2010 
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