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Goods and Services Tax Advice 

GSTA TPP 086 

 

Notice of Withdrawal 
 

Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  is a partnership entitled to an 
input tax credit for an acquisition if the relevant tax 
invoice contains the name of only one partner? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 086 is withdrawn with effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice dealt with the entitlement of a partnership to 
an input tax credit where the relevant tax invoice contains the name of only one partner. 

2. The content of this GSTA TPP is covered by paragraphs 114 to 116 of Goods and 
Services Tax Ruling GSTR 2003/13 and paragraphs 209 to 211 of Goods and Services 
Tax GSTR 2004/6. It only draws on the existing ATO view without adding to, or modifying it 
in any way. 
 

 

Commissioner of Taxation 
30 March 2011 
 
ATO references 
NO: 1-2QX0M7S 
ISSN: 1833-0053 
ATOlaw topic: Goods and Services Tax ~~ General rules and concepts ~~ entitlement to input 

tax credits 
 


	pdf/46b693a8-e87d-47d2-9ae5-469660639169_A.pdf
	Content

