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Notice of Withdrawal 
Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  is an offer to 
renew a membership or contract an 
invoice that triggers attribution under 
subsection 29-5(1) of the GST Act? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 024 is withdrawn with 
effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice dealt with whether an 
offer to renew a membership or contract was an invoice that triggered 
the attribution of GST payable for a taxable supply to a tax period. 

2. The content of this GSTA TPP is covered by Goods and 
Services Tax Ruling GSTR 2000/34. See, in particular, paragraph 45 
of GSTR 2000/34. 

 

 

Commissioner of Taxation 
5 June 2013 
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