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Goods and Services Tax Advice 

GSTA TPP 035 

 

Notice of Withdrawal 
 

Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  can an agent issue a tax 
invoice on behalf of a principal? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 035 is withdrawn with effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice dealt with the issuing of a tax invoice by an 
agent on behalf of a principal. 

2. The content of this GSTA TPP is covered by paragraphs 61 and 66 of Goods and 
Services Tax Ruling GSTR 2000/37. It only draws on the existing ATO view without adding 
to, or modifying it in any way. 
 

 

Commissioner of Taxation 
30 March 2011 
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