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Goods and Services Tax Advice 

GSTA TPP 040 

 

Notice of Withdrawal 
 

Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  can an agent for a 
partnership of trusts use its own name and the 
partnership's ABN on valid tax invoices? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 040 is withdrawn with effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice dealt with whether an agent for a partnership 
of trusts can use its own name and the partnership’s ABN on a valid tax invoice.  

2. The content of this GSTA TPP is covered by paragraphs 35 and 36 of Goods and 
Services Tax Ruling GSTR 2000/17 and Goods and Services Tax Ruling GSTR 2000/37 
generally. 
 

 

Commissioner of Taxation 
30 March 2011 
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