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Goods and Services Tax Advice 

GSTA TPP 047 

 

Notice of Withdrawal 
 

Goods and Services Tax Advice 
Goods and services tax:  is it the trust or the trustee 
that is registered for GST? 
 

Goods and Services Tax Advice GSTA TPP 047 is withdrawn with effect from today. 

 

1. This Goods and Services Tax Advice addressed whether a trust or the trustee of 
the trust is the entity that is registered for GST. 

2. This GSTA TPP referred to ATO Rulings that have since been withdrawn. The 
issue is now addressed at paragraphs 71 to 73 of Miscellaneous Taxation Ruling 
MT 2006/1. 

 

 

Commissioner of Taxation 
20 November 2013 
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